Vandrovní Vákuovaní Výletníci

"mladý duch nie je otázkou chronologického veku"

Vandrovní Vákuovaní Výletníci - "mladý duch nie je otázkou chronologického veku"

Výročná správa za sezónu 2007/2008

Sezóna 2007/2008 bola vydarenou sezónou V.V.V.. Celkovo sa uskutočnilo 27 akcií z čoho bolo až 10 expedícií. Diaľkové exp. ako Mexiko-Guatemala-Belize, Laos-Vietnam-Kambodža rozšírili naše aktivity a jediným kontinentom, na ktorom zatiaľ nespočinula noha výletníka je Antarktída. Ďalšími expedíciami, ktoré ozdobili túto sezónu boli expedície v Slovinsku na rieke Soča ako aj v Krakove či Paríži. Okrem týchto náročných expedícií sa uskutočnili aj naše tradičné podujatia. Nové kreatívne a obohacujúce operácie dotvorili celkovo dobrý dojem z tejto sezóny.

Táto sezóna ale nebola len lepším priemerom, ale práve vďaka neochvejnému zápalu a organizačným schopnostiam niektorých členov V.V.V. aj skutočne unikátnou sezónou v rámci dejín V.V.V.. V polovici tejto sezóny sme stratili kvôli zákernej chorobe v priebehu 60tich dní oboch čestných členov V.V.V.. Obaja sa zúčastnili na 17tich akciách a svojim zápalom a nadšením obohatili každú akciu na ktorej boli. Práve kvôli tomuto faktu sa mi veľmi ťažko hodnotí sezóna 2007/2008 aj keď bola pre V.V.V. ako celok posunom vpred, čo je bezpochyby dôležitá a podstatná zmena oproti predchádzajúcej sezóne.

Jediné, čo nás môže udržať na tejto nastúpenej ceste je práve to, čo nás dalo dokopy, naše priateľstvo, ochota podeliť sa a pomôcť si. To je to, čo nás spája a obohacuje, to čo je hybným motorom V.V.V. a pokiaľ sa tieto vlastnosti podarí medzi nami udržať, V.V.V. bude napredovať a stavať aj na kreatívnych a vydarených sezónach akou bola sezóna 2007/2008.

back to Výročné správy

error: Content is protected !!