Vandrovní Vákuovaní Výletníci

"mladý duch nie je otázkou chronologického veku"

Vandrovní Vákuovaní Výletníci - "mladý duch nie je otázkou chronologického veku"

Výročná správa za sezónu 2004/2005

Sezóna 2004/2005 bola sezónou, ktorá sa dosť ťažko hodnotí. Keď na začiatku tejto sezóny bol badateľný celkový úpadok nasadenia členskej základne, kvantity a kvality našich akcií, vyzeralo to s V.V.V. ako s niečím, čo dosiahlo svoj vrchol a začalo pozvoľna odumierať. Mnohí členovia zavalení vlastnými osobnými povinnosťami a problémami už neboli natoľko výkonnými a zdalo sa, že V.V.V. zostane na úrovni pomalého a letargického prežívania a odumierania.

No nestalo sa tak, sformovaná sekcia T7 a zapálenie novo prijatých členov spojené s opätovným prebudením sa členov, ktorí v predchádzajúcej sezóne prežívali svoju krízu, prinieslo neočakávané výsledky. Idea V.V.V. pretrvala v našich srdciach, a preto sa nám podarilo prekonať toto ťažké obdobie a preklenúť naše problémy. Akcie typu Stupava – Pajštún – Dračí Hrádok – Lovci mamutov, či Branie Vína, ktoré by v predchádzajúcom období boli len bežnými akciami, v tomto čase napomohli k zapojeniu členskej základe a spolu s expedíciou Oponice tak dopomohli k pevnejšiemu sformovaniu sekcie T7. V.V.V. zase nabralo druhý dych. Následné nasadenie zapálených členov a drobné zmeny v stanovách V.V.V. prinieslo neočakávané ovocie.

V.V.V. ožilo a nabralo silu, ktorú predtým nikdy nemalo a teraz na konci tejto sezóny poznačenej krízou môžeme konštatovať, že sa podarilo uskutočniť 26 akcií. Sezóna 2004/2005 sa tak zaradila hneď za najlepšiu sezónu 2003/2004. Mimo toho je citeľné, že naše idey, ktoré tak svojsky presadzujeme a hájime sa dotkli nášho širšieho okolia a V.V.V. ako súčasť našich životov pretrvá aj naďalej. No a čo viac, aj napriek tomu, že niektorí členovia, ktorí boli hnacím motorom predchádzajúcich sezón už nevykazujú takú aktivitu, ich miesto prevzali čerství a myslím, že rovnako zapálení členovia. Títo napomohli tomu, aby sme sa do budúcnosti nemuseli pozerať s obavami pomalého úpadku ale s nádejou v ďalší rozvoj a šírení ideí V.V.V., možno pre nás zatiaľ nepoznanými cestami.

Tímový duch, ktorý sa na našich akciách objavuje určite prinesie ešte ďalšie pozitívne výsledky a preto viem, že vďaka Vám drahí členovia dosiahneme to po čom túžime a zažijeme ešte mnoho spoločných dobrodružstiev, ktoré nám prinesú radosť zo života.

back to Výročné správy

error: Content is protected !!