Vandrovní Vákuovaní Výletníci

"mladý duch nie je otázkou chronologického veku"

Vandrovní Vákuovaní Výletníci - "mladý duch nie je otázkou chronologického veku"

Výročná správa za sezónu 2008/2009

Nie je to tak dávno, nie je to tak skoro, čo skrsla myšlienka založiť Vandrovných Vákuovaných Výletníkov. Bolo to presne v roku 1999. Tento nápad vznikol v hlavách troch ľudí, keď sa lúčili s jedným z nich pred odchodom do ďalekého a neznámeho sveta. Malo to byť puto, ktoré ich bude spájať aj na takú diaľku. Vtedy určite netušili, že dnes presne po desiatich rokoch ešte stále toto puto a myšlienka bude živá.

Každým rokom pribúdali noví kamaráti, neskôr aj ľudia neznámy, ktorých zaujala naša myšlienka a motto „zostať navždy duchom mladým“. Je obdivuhodné, že ešte aj dnes aj napriek zmenám v súkromnom či profesionálnom živote sme stále spolu a zdieľame spolu naše pocity a zážitky. Na základe týchto skutočností a faktov je hodnotenie predchádzajúcej sezóny v podstate bezpredmetné. To, že niektorí členovia sa počas sezóny zúčastňovali menej, iní viac, že boli obdobia, keď bol problém zorganizovať akciu vo mne vyvolávali pocit krízy. Tento pocit bol vďaka Vašej zvýšenej aktivity na konci sezóny a teda na začiatku tohto roka, zažehnaný. Zhodnoťme však hlavné fakty uplynulej sezóny:

  1. V sezóne bolo vykonaných 25 akcií, z toho 8 expedícii a 17 operácii.
  2. V prvej desiatke najlepších akcií sú zastúpení až štyria velitelia.
  3. V rámci akcií bolo navštívených 17 krajín.
  4. Začala sa zaujímavá kampaň po pivovaroch.
  5. Naša zástava sa dostala na najjužnejšie miesto afrického kontinentu a za severný polárny kruh.
  6. Narodilo sa ďalšie výletníča Tina.
  7. Naše výletníčatá sa zúčastnili 8 akcií a majú teda veľký potenciál do budúcnosti.

Toto sú všetko faktory, ktoré nás posúvajú ďalej a ukazujú nám, že ani po desiatich rokoch nie sme bez nápadov a inšpirácií. Preto mi nezostáva nič iné, len vysloviť moje prianie, aby sme sa takto ako sme tu všetci stretli aj o desať rokov, práve tu na tejto lúke.

back to Výročné správy

error: Content is protected !!