Vandrovní Vákuovaní Výletníci

"mladý duch nie je otázkou chronologického veku"

Vandrovní Vákuovaní Výletníci - "mladý duch nie je otázkou chronologického veku"

Výročná správa za sezónu 2006/2007

Sezóna 2006/2007 bola do počtu akcií treťou pred sezónami 1999/2000 a 2000/2001. Tieto prvé dve sezóny formovali V.V.V. a bol to aj čas nášho vzniku. Táto sezóna je naopak dôkazom našej snahy o prežitie. Celkovo bolo uskutočnených 21 akcií, z čoho bolo 6 expedícií a 15 operácií. Akcia akou bola exp. Nepál – India udržali našu vysokú prestíž a expedície Komárno – Kelementia, Východ – Juh, Vltava a Wichting – Nitra 2006 aj našu snahu o spoznávanie a skúmanie sveta okolo nás. K tejto snahe prispeli aj operácie Partizáni – Edelweiss a Zakliate hrady. Tradičné expedície a operácie uskutočnené počas tejto sezóny dopomohli k udržaniu chodu našej organizácie a prvá akcia pre verejnosť, ktorou bola operácia Odtajnenie hradu v Karpatoch 2006, sa snažila šíriť naše ideály širšej skupine ľudí.

Na základe týchto faktov je aj napriek tomu veľmi ťažké hodnotiť sezónu 2006/2007. Nemožno ju pokladať za nič viac ako priemernú sezónu, ktorá takto tajne poukázala na meniace sa životy členov V.V.V.. Treba však priznať, že sa nám podarilo udržať si určitý štandard týkajúci sa kvality a kvantity. Skutočne problémovým obdobím tejto sezóny, ktoré pokazilo inak dobrý dojem z jej priebehu, bola jeseň 2006. Jeseň sa pre nás stala obdobím, v ktorom sme sa snažili zorganizovať aspoň jednu akciu za mesiac, aby sme tak po 62 mesiacoch nezažili mesiac bez akcie V.V.V.. Posledným mesiacom, v ktorom V.V.V. neurobilo akciu, tak naďalej zostáva 34 mesiac našej existencie, teda január roku 2002.

Tento veľký úspech nás udržal naďalej na výslní a dopomohol k tomu, že V.V.V. plynule funguje a naďalej zohráva v našich životoch dôležitú úlohu. Dokázali sme, že V.V.V. je životaschopnou organizáciou, ktorá vytrváva na svojich ideáloch a snaží sa šíriť svoje ciele do povedomia širšieho okruhu ľudí. Za tento zápal a nasadenie Vám vážení členovia úprimne ďakujem.

back to Výročné správy

error: Content is protected !!